Hvordan sende en håndskrevet melding på iPhone

Vær ditt sjarmerende jeg selv i tekster gjennom håndskrevne meldinger på iPhone.

Visste du at du kan sende håndskrevne meldinger til folk som bruker iMessage på iPhone? Nei? Vel, det er ikke en overraskelse med tanke på at funksjonen er litt skjult, og med mindre du bruker iPhone i liggende modus mens du sender tekstmeldinger, er det en god sjanse for at du aldri har møtt den.

Å sende håndskrevne meldinger, kruseduller og skriblerier i iMessages høres morsommere og mer personlig ut, ikke sant? For å komme i gang, åpne Meldinger-appen på iPhone, og åpne deretter samtalen du vil sende en håndskrevet melding til.

Trykk på skrivefeltet for å få frem tastaturet, og vipp deretter telefonen til liggende modus. Hvis Portrait Orientation Lock er på, sveip ned fra høyre hjørne av skjermen ELLER sveip opp fra bunnen av skjermen (på eldre iPhone-modeller) for å åpne kontrollsenteret og slå av Portrait Orientation Lock.

Aktiver automatisk rotering på iPhone

Vipp nå iPhone mens du skriver en iMessage, og du vil se en håndskriftspiral symbol ved siden av returknappen som ikke var til stede før i portrettmodus. Trykk på den og et tomt lerret for å skrive meldinger åpnes.

Du kan bruke fingeren til å skrive hva du vil på skjermen. Alternativt kan du også bruke forhåndsskrevne meldinger som "hei", "takk" nederst på skjermen.

Hvis du går tom for plass, trykker du på pilknappen til høyre. Funksjonen gir opptil 2 skjermer for å skrive meldingen din.

Trykk på Angre øverst i venstre hjørne hvis du ønsker å fjerne noe som du nettopp tegnet på skjermen.

Angre håndskrevet iMessage iPhone

Hvis du eksperimenterte og trenger å begynne på nytt med din håndskrevne iMessage, trykker du på Klar knappen øverst til venstre på skjermen.

Når du er ferdig med å skrive meldingen, trykker du på Ferdig øverst til høyre.

Meldingen vises i boksen for å skrive meldinger. Du kan sende den som den er, eller legge til en kommentar sammen med den.

Trykk på den blå pilknappen for å sende meldingen, og din håndskrevne iMessage vil bli sendt nøyaktig slik du skrev den.

Nå kan du være så elegant eller klønete du vil selv i tekstmeldinger.

Sletting av lagrede håndskrevne meldinger

Tidligere skrevne meldinger lagres automatisk, og de vises sammen med de forhåndsskrevne meldingene på den nederste linjen på den håndskrevne meldingsskrivingsskjermen. For å slette noen av de lagrede tidligere skrevne meldingene, trykk og hold på en lagret melding, og meldingene begynner å vippe med en liten "x" i venstre hjørne. Trykk på "x" for å slette meldingen.