Hvordan fikse Apex Legends "Crash to desktop"-problemet

Selv om Apex Legends for tiden er et av de mest populære Battle Royal-spillene for PC, er det også det mest avlyttede av alle. Helt siden lanseringen har spillet krasjet på mange måter for mange brukere. Vi forstår at den enestående populariteten til spillet kanskje ikke har gitt Respawn-utviklerne nok tid til å utjevne feilene, men det har gått over tre uker, og noen få oppdateringer for Apex Legends har også rullet ut, men flertallet av problemene er ennå ikke bli adressert.

Et av de vanligste problemene Apex Legends-brukere på PC-en står overfor, er at spillet krasjer til skrivebordet etter lansering. Spillet laster opp fint, men når du går inn i en kamp ville det krasje etter å ha hoppet fra skipet, eller mellom en skuddveksling med fiender, eller hvor som helst tilfeldig midt i en kamp.

Mens Respawn-utviklere fortsatt jobber med en løsning for at Apex Legends krasjer til skrivebordet uten feil, har fans allerede funnet en løsning for problemet. Tilsynelatende, å sette et maks FPS-tak løser krasjproblemer fullstendig i Apex Legends. Brukere har foreslått å sette en +fps_max 80 eller +fps_max 60(hvis du har en 60 Hz-skjerm, gjør de fleste det) i Origin launch-kommandoalternativet for å fikse tilfeldige krasj til skrivebordet i spillet.

Hvordan sette en FPS-hette i Apex Legends for å fikse krasjproblemer

  1. Åpen Origin på din PC.
  2. Gå til Spillbiblioteket mitt fra venstre panel.
  3. Høyreklikk på Apex Legends og velg Spillegenskaper fra kontekstmenyen.
  4. Velg nå Avanserte oppstartsalternativer tabulator, og sett deretter +fps_max 80 i Kommandolinjeargumentfelt.
  5. Slå den Lagre knapp.

Det er det. Prøv å spille noen spill i Apex Legends for å se om krasjproblemet er løst.

Tips: Deaktiver eventuelle overleggsfunksjoner som Origin i spillet og Discord-overlegg før du starter Apex Legends. Apper som viser et overleggsvindu på PC er kjent for å forårsake krasj i Apex Legends.