Sjekk ut dette fantastiske Apex Legends-statistikksporingskonseptet av en Redditor

En av de hyppige klagene fra Apex Legends-spillere er hvordan man holder styr på det totale antallet drepte. Den nåværende statistikksporingen bruker et system som tar hensyn til ett tegn om gangen - som involverer skuring gjennom flere menyer og variabel statistikk for å komme frem til det totale tallet.

Imidlertid har en redditor (u/holmise) laget et konsept Apex Legends-statistikksporing som lar deg se hele poengsummen din – inkludert dine komplette drap, seire og spilte timer. Den viser også statistikk over dine legender og våpen som har blitt brukt maksimalt antall ganger. Holmise har til og med utviklet en ledertavle der du kan sammenligne tallene dine med andre spillere. En annen side for våpenstatistikk viser score fra tre separate kategorier - Drap, Nøyaktighet og Skade.

Konseptet er fantastisk, ja, og kan løse det vanligste problemet ditt. Foreløpig må du legge til tallene selv eller bare holde deg til enkeltkarakters gameplay. Men i tillegg er den gode nyheten at selv Respawn sannsynligvis jobber med å løse statistikkproblemet.

Kilde: Reddit (1, 2)