Nattlys fungerer ikke på Windows 10 Insider-bygg 18309 og 18305

Night Light-funksjonaliteten i Windows 10, som beskytter brukernes øyne mot det blå lyset som sendes ut fra PC-skjermen, fungerer angivelig ikke på de siste Windows 10 Insider Preview-byggene 18309 og 18305.

Microsoft har erkjent problemet og jobber med en løsning. I mellomtiden, hvis du tenkte på å bruke en tredjepartsapp som f.lux for å redusere belastningen på øynene fra skjermen, ville du bli skuffet over å vite at feilen i Insider build ikke bare påvirker Night Light, men det meste av annen populær programvare som f. lux også.

Mens Microsoft jobber med en løsning for Night Light on Insider Builds, er det du kan gjøre for å holde øynene friske å redusere lysstyrken og kontrasten på skjermen til et behagelig nivå når du jobber i et mørkt rom.

Hvis du ikke har oppdatert til de nyeste Windows 10 Insider-byggene, og Night Light er en må-ha-funksjon for deg, foreslår vi at du venter på neste versjon av Insider Preview for å se om Microsoft har løst problemet med Night Light og lignende apper.