Kommer iPhone XS med AirPods?

Vi vet at det ville vært fascinerende hvis Apple pakker AirPods med iPhone XS, men det er ikke slik Apple fungerer. Hvis de har bygget et flott produkt, hvorfor skal selskapet gi deg det gratis?

Så ja. Svaret er nei. iPhone XS kommer IKKE med AirPods i esken.

Når det er sagt, deler vi følelsen av at iPhone XS ikke rettferdiggjør prisen. Enheten koster deg over 1000 dollar for en skjerm på hele skjermen og blanke overflater. Hakket er en skuffelse, men det er ikke mer diskutabelt. Den er bokstavelig talt til stede på hver smarttelefon som ble lansert i 2018.

Hvis du vurderer hvor mye iPhone XS kommer til å koste deg, er det fornuftig hvis du hadde lurt på at den kommer med AirPods i esken. Det gjør det dessverre ikke. Men det medfølgende tilbehøret til iPhone XS kommer ikke til å bli en skuffelse.

iPhone XS leveres med en USB C-lader i esken som er nesten tre ganger kraftig enn laderen Apple har levert med iPhone-enheter til dags dato. Hva dette betyr er at din iPhone XS vil kunne lade opptil 80 % på bare 30 minutter.

Uansett, for hva det betyr, er lydkvaliteten til de medfølgende EarPods på iPhone XS også utmerket. Og hvis du vil gå trådløst, er det noen gode alternativer til AirPods. Slå opp på Google for "virkelig trådløse øretelefoner."