Hvordan planlegge et rom eller arrangement i klubbhuset

Clubhouse handler om rom, enten du vil dele noe som foredragsholder eller bare lytte. Det er hundrevis av rom på gang til enhver tid på klubbhuset. Alle rommene du kan se er synlige i klubbhusets gang eller hovedinnmatingen.

Du kan enkelt være vert for et eget rom, invitere folk og begynne å samhandle. Du kan være vert for begge et rom med en gang eller planlegge et til senere. Det anbefales at du planlegger et rom siden det sender et varsel til de i nettverket ditt. Dessuten, hvis folk er klar over det på forhånd, kan de planlegge det andre arbeidet deretter og bli med i rommet i tide.

Å planlegge et rom er litt mer komplisert enn å være vert for et umiddelbart. I neste avsnitt vil vi se hvordan du planlegger et rom.

Forholdd: Hvordan gjøre noen til en høyttaler i et rom

Planlegge et rom på klubbhuset

For å planlegge et rom på klubbhuset, trykk på "Kalender"-ikonet øverst på skjermen. Dette vil åpne siden for kommende arrangementer.

På denne skjermen vil du se alle de kommende arrangementene du kan være med på. Trykk nå på "+"-tegnet øverst til høyre.

Vinduet "Ny hendelse" åpnes nå. Nå må du fylle ut alle detaljene i de ulike delene.

I den første delen skriver du inn navnet på arrangementet. Velg alltid et navn som folk kan forstå for å tiltrekke seg et maksimalt publikum.

Den neste delen er å legge til en medvert eller gjest. For å legge til, trykk på delen og velg personene du vil legge til fra listen.

Velg deretter en dato for arrangementet. Trykk på delen og velg en fra kalenderen.

Velg nå et tidspunkt for arrangementet ditt. Trykk på "Tid", og angi deretter en tid ved å bla gjennom de tre alternativene.

Deretter kan du legge til en "vertsklubb" for rommet ditt for å tiltrekke deg så mange som mulig. Bare trykk på alternativet, og velg en klubb fra listen. Når du legger til en "vertsklubb", mottar klubbmedlemmene et varsel som er en fin måte å markedsføre rommet ditt på.

Deretter legger du til en beskrivelse av rommet ditt. Denne delen er valgfri, og du kan være vert for et rom uten den.

Når du har fylt ut alle relevante seksjoner, trykk på "Publiser" øverst til høyre.

Du har nå planlagt et rom. De som mottar et varsel kan stille inn en påminnelse for det også derfra selv.