iPhone XS-fargene vil være dristige og sprudlende

Apple vil kunngjøre de nye iPhone-modellene på et arrangement den 12. september 2018. Og basert på lekkasjene så langt, vil den nye iPhone bli kalt iPhone XS, og den kommer garantert i gullfarge.

Ryktene sier at Apple vil gi ut iPhone XS i fargealternativene gull, blå og oransje. De nylige lekkasjene fra 9to5mac bekrefter den nye gullfargen som tidligere lekket. De andre fargealternativene kan like gjerne være ekte.

Bare i tilfelle du lurer, vil fargealternativene Space Grey og Silver fra iPhone X sannsynligvis også forbli for iPhone XS. Grått og hvitt er de klassiske fargevalgene som Apple ikke vil gjøre unna for sine populære iPhone-enheter.

I henhold til de lekke bildene, vil gull-iPhone XS være forskjellig fra den myke gullfargen vi så på iPhone 8 og 8 Plus i fjor. iPhone XS Gold vil være dristig og sprudlende.

Ved lansering kan iPhone XS bare være tilgjengelig i Space Grey, Silver og de nye gullfargealternativene. Den oransje, blå og det spektakulære produktet Red iPhone XS kan slippes etter noen måneder.