LØS: Feil ved lydgjengivelse. Start datamaskinen på nytt på YouTube

Mange Windows 10-brukere har hatt problemer med lyd- og videoavspilling på systemene deres i det siste. Problemet oppstår hovedsakelig for brukere som kjører Windows 10 versjon 1803. Datamaskinen spiller ingen video- eller lydfiler, og følgende feil vises når du spiller av en YouTube-video.

"Feil ved lydgjengivelse. Start datamaskinen på nytt."

Brukere rapporterer at feilen ovenfor oppstår etter 4-5 sekunder med avspilling av en video på YouTube, og når den først gjør det, er lyden fullstendig ødelagt på datamaskinen.

Omstart av datamaskinen løser problemet midlertidig, men det kommer tilbake etter en stund. Det hjelper heller ikke å oppdatere/installere lyddrivere på nytt. Det som permanent fikser problemet er det enkleste du kan forestille deg - koble fra lydenheten og koble den til igjen.

For å fikse «lydgjengivelsesfeilen» på YouTube, må du koble fra høyttalerne eller hodetelefonene eller monitorkabelen (uansett hva du bruker til lyd på datamaskinen din), og koble den til igjen. Dette vil umiddelbart fikse feilen på YouTube og andre problemer knyttet til lyd/videoavspilling på datamaskinen din. Du trenger ikke å starte PC-en på nytt eller oppdatere drivere. Det er en enkel og effektiv løsning.

Jubel!