Slik kobler du Twitter-kontoen din til klubbhuset

Koble Twitter-kontoen din til Clubhouse for å vise Twitter-profilen din på Clubhouse-profilsiden.

Clubhouse er en populær app blant ungdom, profesjonelle, gründere og kjendiser. Den har over 6 millioner brukere og ser en jevn vekst i brukerbase, selv om man for øyeblikket kun kan bli med i Clubhouse gjennom en invitasjon.

Når du setter opp profilen din på Clubhouse, må du bygge nye forbindelser ved å følge andre og bli med i grupper. Hvis du har en Twitter-konto, gir Clubhouse deg muligheten til å koble den til Clubhouse. Etter at du har koblet Twitter-kontoen din til Clubhouse, vil den være synlig på profilen din og andre brukere vil få tilgang til Twitter-profilen din.

I slekt: Slik legger du til Instagram-profil på klubbhusets profilside

Å koble til kontoen din er fordelaktig for de som allerede har en veletablert Twitter-konto, da det vil hjelpe dem å bygge tilkoblinger på Clubhouse også. Selv om alle som ønsker å koble til kontoen sin kan gjøre det for større tilkobling og troverdighet.

Koble din Twitter-konto til klubbhuset

For å koble Twitter-kontoen din til Clubhouse, åpne appen på telefonen og trykk på profilbildet ditt øverst til høyre i klubbhusets gang. I tilfelle du ikke har lagt til et bilde på profilen din, vil initialene dine vises i stedet.

Deretter trykker du på "Legg til Twitter" rett under bioseksjonen din.

Du må nå autorisere Clubhouse for å få tilgang til Twitter-kontoen din. Når du tillater det, vil Clubhouse kunne se profilen din, tweets, kontoinnstillinger, folk du følger dempe og blokkere. Du kan også trykke på de relevante delene på denne siden for å lese retningslinjene for personvern og vilkår og betingelser for klubbhuset. Når du har gått gjennom alt, trykk på "Godkjenn app" nederst til høyre.

Nå, trykk på "Åpne" i tillatelsesboksen som dukker opp.

Du har nå koblet Twitter-kontoen din til Clubhouse og andre vil nå kunne se Twitter-profilen din på Clubhouse-profilsiden din.