FIX: iPhone XS / XS Max knitrende støy fra øretelefonen på samtaler

Ingenting kan ikke være mer skuffende enn å se din iPhone på $999 lage knitrende lyder fra ørepluggen. iPhone XS og XS Max burde ikke ha slike billige problemer, men hvis du opplever det likevel, her er noen tips.

Dårlig mottak av mobilnettverk

Den knitrende stemmen på iPhone XS mens du er i en samtale kan være på grunn av dårlig mobilmottak i området. Sjekk nettverkslinjene øverst til høyre på skjermen, eller gå ut i åpen himmel og prøv å ringe igjen for å se om stemmen blir klar.

Vann i ørepluggen?

Hvis du nylig tok iPhone XS inn i et basseng, dro ut med den i regnet, eller vasket den under en kran, er sjansen stor for at den knitrende lyden du hører på iPhone XS skyldes vann inne i ørepluggen.

Hvis vann er årsaken, trenger du ikke bekymre deg. Gi det noen timer, og ørepluggen vil komme seg av seg selv. Men hvis du føler for å fikse det med en gang, ta en hårføner og blås den rett i ansiktet på øretelefonen i noen sekunder. Det vil tørke vannet, og du vil ha en klar stemme som kommer inn fra øretelefonen igjen.

Senk volumet på øretelefonen

Det er som Steve Jobs trodde. iPhones er bygget perfekt. Hvis du ser et problem, kan det hende du ikke bruker det riktig.

Spøker fra hverandre, hvis du skrur ned volumet i samtalen, kan den knitrende stemmen forsvinne, og du vil ha en god samtale under samtalen.

Rapporter til Apple

Hvis den knitrende stemmen fra øretelefonen på iPhone XS eller XS Max er vedvarende og ikke kan relateres til punktene ovenfor, er det best å ta iPhonen med til Apples kundeservice for en sjekk.