Hvordan øke følgerne på klubbhuset

Clubhouse er en av de første chat-appene med kun lyd som har fascinert mennesker fra hele verden. Den har litt over 10 millioner brukere for øyeblikket, mens tallet i januar var 2 millioner. Disse tallene maler et klart bilde av hvordan Clubhouse har skapt en storm i hele det sosiale nettverksspillet.

Akkurat som alle andre sosiale nettverksplattformer, har Clubhouse også en telling av "følgere" og "følger". Mange brukere er bevisste på det og ønsker et høyere forhold mellom følgere og følgere. Siden Clubhouse er nytt og brukere bare kan registrere seg ved å bruke en invitasjon, har ikke konseptet med å kjøpe følgere sneket seg inn ennå.

Hvis du vil øke følgerne dine, les de neste par seksjonene og ansetter det samme mens du er på Clubhouse.

🗣 Begynn å snakke

En av de beste måtene å øke antallet følgere på er å være på foredragsholderens seksjon eller scene. Folk på scenen har maksimal oppmerksomhet i rommet. Bidra i tillegg til temaet.

Når du snakker, er oppmerksomheten til både de andre høyttalerne og lytterne fokusert på deg. Dessuten, hvis ideene dine er verdifulle, vil du helt sikkert se en økning i antall følgere med en gang.

Related: Hvordan snakke i et klubbhusrom

🤵 Vertsrom

Brukere på Clubhouse ser vanligvis etter et rom hvor de enten kan lære eller ha det morsomt. Hvis du tror du er i stand til å være vertskap heller, vil det absolutt være den beste måten å øke følgerne dine på.

Dessuten, hvis konseptet er en suksess, kan du planlegge det daglig eller ukentlig. Rom som er planlagt på forhånd, har generelt en høyere engasjementsgrad. Med en høyere engasjementsrate er sjansene dine for å se en økning i antall følgere høye. Legg også til en vertsklubb for å varsle flere mennesker om arrangementet ditt.

Hvis mulig, prøv å være vertskap for rom med kjendiser eller noen som har oppnådd store høyder på sine respektive felt. Flere brukere har en tendens til å bli med i rom med kjendiser på scenen, og hvis du er vert for rommet, vil du også være i rampelyset.

🧑‍💼 Modereringsferdigheter

Når du er vert for et rom, blir du automatisk moderator, men du legger til flere personer på moderatorlisten for å hjelpe deg med å administrere. Lytterne eller foredragsholderne verdsetter moderasjonsevner mer enn den faktiske verten. Derfor, hvis du kan moderere et rom effektivt, vil folk følge deg og bli med i de andre rommene også.

Related: Hvordan være en god moderator på klubbhuset

🪑 Bli med i klubbhuset tidlig

Å bli med i klubbhuset tidlig kan bidra til å bygge noen gode forbindelser siden antallet rom er lavt og folk fortsetter å støte på hverandre i det ene eller det andre rommet. Når appen er tilgjengelig for alle, vil du være blant dem som allerede har forbindelser, og kan være vert for rom for nybegynnere.

Dessuten, når en bruker blir med i Clubhouse, har de en tendens til å følge så mange som mulig. Hvis du er en som har vært på appen en stund, vil du garantert få mange følgere.

🔍 Klar og konsis bio

Bio er en av de første tingene en bruker vil se på profilen din. Det skaper et langvarig inntrykk; Derfor bør du jobbe med biografien din og prøve å holde den detaljert, men likevel kortfattet. Inkluder talentene og prestasjonene dine i biografien din, men aldri skryt av ting.

Ta også med dine faglige detaljer som selskapet du jobber for og din rolle, din nåværende plassering. Å legge til din nåværende posisjon i biografien hjelper deg med å komme i kontakt med folk i nærheten, noe som igjen øker antallet følgere. Hvis du legger til arbeidsdetaljene dine, vil folk fra din bransje eller de med interesse for det følge deg.

📛 Inviter folk

Dette høres kanskje ikke effektivt ut for mange, men er sannsynligvis den beste måten å øke følgerne dine på. Trikset er å invitere populære mennesker til klubbhuset, og ikke de som ville vært inaktive. Når du inviterer noen til klubbhuset, står navnet ditt på profilen deres i delen "Nominert av".

Hvis du inviterer noen populær til appen og en bruker besøker profilen deres, er det en god sjanse for at de også besøker profilen din. Hvis du har en interessant bio- og visningsbilde, kan det hende du ser et stort løft i antall følgere.

Nå som du har lest artikkelen, prøv å bruke disse tipsene for ikke bare å ha et høyere antall følgere, men for å være populær på appen.