Slik endrer du alarmlyd på din iPhone

Kom aldri for sent igjen – velg en lyd for alarmen som garantert vil vekke deg!

Alarmer er avgjørende enten du bruker dem til å våkne om morgenen eller fra lur eller for å minne deg på å fullføre en oppgave. Du kan tilpasse alarmene dine og gjøre dem mer egnet til deres foreskrevne oppgave ved å endre standardlyden for alarmer og stille inn forskjellige toner for forskjellige alarmer.

For å komme i gang, åpne Klokke app fra startskjermen på din iPhone.

Trykk på Alarm ikonet i bunnmenyen. Du kan endre lyden for både eksisterende alarmer eller nye alarmer som du oppretter.

For å endre lyden for en eksisterende alarm, trykk på Redigere knappen øverst til venstre på skjermen, og velg deretter alarmen du vil endre lyden for.

Trykk på Lyd alternativet når skjermbildet Rediger alarm åpnes.

Standardtonen vil være "Radar" for alle alarmer. Du kan velge en tone fra Apples forhåndsinnlastede lyder som er oppført under Ringetoner. For å velge hvilken som helst ringetone, trykk på tonen og den vil bli valgt. En forhåndsvisning av tonen vil også spille for å hjelpe deg å velge bedre.

Hvis de forhåndsinnlastede tonene ikke er på vei, kan du også velge en sang fra din Apple Music Library. Trykk på Velg en sang under etiketten «sanger» og velg en sang fra biblioteket ditt. Hvis du vil ha en bestemt sang, men den ikke er i biblioteket ditt ennå, kan du alltid gå til Apple Music, legge til den sangen i biblioteket og deretter gå tilbake til Alarmer for å velge den sangen.

Alternativt kan du også kjøpe en ny tone fra iTunes Store. Trykk på Tonebutikk alternativet, og det tar deg til iTunes Store. Kjøp tonen du ønsker, og velg den som lyd for alarmen ved å komme tilbake i Klokker-appen.

Etter å ha valgt en lyd, trykk på tilbakeknappen. Til slutt trykker du på Lagre knappen i øvre høyre hjørne.

For en ny alarm, trykk på '+'-knappen i øvre høyre hjørne i Alarmer for å opprette en ny alarm, still inn tiden og gå til Lyd mens du fortsatt er i Legg til alarm-skjermen for å endre lyden. Etter å ha valgt lyden, trykk på Lagre-knappen.