Hvordan gjøre noen til moderator på klubbhuset

Når du gjør noen til moderator i et klubbhusrom, kan de hjelpe deg med å drive rommet jevnt og effektivt når det er mange brukere.

Antall brukere på Clubhouse har økt betraktelig de siste par månedene. Med økningen i brukerbase har antallet personer i et rom også vist en økning. Dette gjør det vanskelig å moderere et rom ettersom en ensom moderator ikke klarer alle oppgavene.

For å løse dette problemet har Clubhouse denne funksjonen der du kan lage flere moderatorer til å håndtere rollene eller fordele det mellom dem. Denne funksjonen har hjulpet folk å være vertskap for rom effektivt med mange mennesker om bord. Hver person som ønsker å holde et vellykket rom, må vite hvordan man gjør noen andre til moderator.

Gjør noen til moderator på klubbhuset

For å gjøre noen til moderator, trykk lenge på profilen til personen du vil gjøre til moderator.

Deretter velger du "Lag en moderator" fra listen over alternativer i boksen som dukker opp.

Når du trykker på alternativet, blir personen moderator. Dessuten kan du bare gjøre noen til moderator som er på scenen (en som er foredragsholder).

I slekt: Hvordan gjøre noen til en taler i klubbhuset

Nå som du vet hvordan du gjør noen til moderator, kan du enkelt administrere rom og bidra til å gjøre interaksjonene interessante og sunne.