[Bug] Deaktiver animasjoner på iPhone for å gjøre det raskere på iOS 11 og 12

Den kommende iOS 12-oppdateringen for iPhone har utmerkede forbedringer i hastighet og brukervennlighet. Ifølge Apple er iOS 12 dobbelt så rask enn tidligere iOS-versjoner for visse ting.

Men folk på Reddit har funnet et triks i iOS 11 og iOS 12 som øker hastigheten på iPhones app-lanseringsmuligheter utover noe annet. Det er en feil/funksjon i iOS 11 og 12 som midlertidig lar deg deaktivere alle animasjoner på en iPhone, noe som gjør den lynrask for å åpne og bytte mellom apper.

Feilen er til stede i både iOS 12 Beta og den nylige iOS 11.4.1-utgivelsen. For å aktivere «Ingen animasjon»-feilfunksjonen på din iPhone, følg instruksjonene nedenfor med største forsiktighet.

  1. Hold inne strømknappen til 'Skyv for å slå av'-skjermen vises på din iPhone.
    • På iPhone X: Trykk Volum opp én gang, deretter Volum ned én gang, og hold deretter Power (Side)-knappen for å få ‘Skyv for å slå av’-skjermen.
  2. Skyv nå fingeren halvveis for å slå av og ikke slipp, fortsett å holde.
  3. Trykk/klikk på strømknappen én gang. Skjermen din vil blinke og reagerer ikke.
  4. Trykk nå raskt og hold inne av/på- og volum ned-knappene sammen for å få frem «Skyv for å slå av»-skjermen igjen og trykk på Avbryt.
  5. Skriv inn passord for å låse opp:
    • På iPhone X, blir du bedt om å angi passord direkte. Gjør det, og animasjoner vil bli deaktivert på enheten din.
    • På andre iPhone-modeller, må du skyve til venstre fra låseskjermen. Trykk på en widget » trykk på Bruk passord og skriv inn passordet ditt for å låse opp enheten.

Det er det. De fleste animasjoner på iPhone vil bli deaktivert nå. Nyt farten.

For å deaktivere feilen, trykk på strømknappen (side) én gang for å låse iPhone. Feilen vil bli deaktivert.

Kategori: iOS