Hvordan dempe eller oppheve demping av noen på Instagram

Demp tullet og demp sansen

Du har fulgt noen av ren gjensidig kunnskap om at du kjenner denne personen enten i en formell sirkel eller de har en side du virkelig elsket på et tidspunkt.

Men etter en stund begynner innleggene og historiene deres å presse deg ut av kanten, og du vil egentlig ikke se innleggene deres på Insta-feeden din, enn si å bli varslet om dem. Da så. Det er på tide å dempe denne personen/siden.

Hvordan dempe noen på Instagram gjennom innlegget deres

Hvis du nettopp har sett personens innlegg og du har bestemt deg for at du aldri vil se mer, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til høyre i denne personens/sidens Instagram-innlegg.

I popup-vinduet som vises på midten av skjermen, trykk på alternativet som sier "Mute".

Du vil nå motta en bekreftelsesmelding der du kan bestemme om du vil ignorere bare innlegg eller deres historier også. Trykk på alternativet ditt mellom de to.

Du trenger ikke lenger bekymre deg for å se på innleggene deres eller se historiene deres på Instagram-feeden din lenger!

Hvordan dempe noen gjennom Instagram-profilen deres

Først trykker du på "Søk" på Instagram-håndtaket.

Skriv inn personens/sidens navn i «Søk»-feltet.

På profilsiden til den søkte personen/siden, naviger under beskrivelsen. Du vil finne en knapp som sier "Følger". Trykk på den.

"Følger"-knappen vil dukke opp en menyboks som bare dras opp halvveis over siden. I denne menyboksen trykker du på "Mute"-alternativet.

I 'Mute'-menylinjen vil det være to alternativer med en bryter hver; 'Innlegg' og 'Historier'. Trykk på bryteren for å bli blå for det alternativet du ønsker. Hvis du vil at både innlegg og historier skal dempes, trykk på begge bryterne ved å trykke på dem.

Personen(e) eller siden(e) du ignorerer ville ikke vite at du har dempet dem (ellers ville det vært kaotisk, så mange varsler flyr over). Så det er ganske trygt hvis du i det stille vil unngå å se på bestemte sider eller visse mennesker.

Hvordan slå på lyden for noen på Instagram

Nå som du har lest gjennom dempingsprosessen, er dempingen i utgangspunktet omvendt, men det er også en snarvei.

Hvis du har dempet alt for mange mennesker og du ønsker å gå gjennom listen og slå på lyden for noen av dem, kan du få tilgang til en praktisk liste over alle dine dempet følgere. Dette er hvordan.

Åpne profilsiden din på Instagram-håndtaket.

Trykk nå på hamburgerikonet (tre horisontale linjer) øverst til høyre på profilsiden din.

I sidefeltet som glir ut, trykk på "Innstillinger"-alternativet nederst på sidefeltet.

"Innstillinger"-siden åpnes nå. Trykk på alternativet "Personvern".

Se til den nederste halvdelen av siden for personverninnstillinger. Du vil finne et alternativ som sier "Impede kontoer". Velg den.

Nå vil du kunne se alle personene/sidene du har ignorert. Bla gjennom listen og trykk på de du vil dempe.

Når du velger en av de dempede kontoene, dirigeres den til Instagram-profilen deres. Her trykker du på "Følger-knappen".

Trykk deretter på "Mute" i popup-vinduet. Du kan se en indikasjon på de dempede alternativene på selve knappen.

Sørg for å slå tilbake begge eller ett av de dempede alternativene til grått ved å trykke på det.

Hvis du har dempet noen få personer, og du vet hvem du vil slå på lyden, skriver du bare inn navnet deres i søkefeltet og følger samme metode som ovenfor.