Fortnite Arena Mode Leaderboard: Er det virkelig nødvendig?

Fortnite Arena-modus er endelig her for å la spillere konkurrere med hverandre i profesjonelle spillinnstillinger. I motsetning til konkurrerende arrangementer, er det en rangert Solo- og Duos-spillmodus som er permanent tilgjengelig for spillerne. Det er totalt syv divisjoner i spillet for å kategorisere rekkene til spillerne. Det er imidlertid ikke noe ledertavle for Arena-modusen for å sammenligne rangeringen din med andre spillere.

Mens du kan sjekke din egen rangering i Fortnite Arena-modus, er det ingen måte å sammenligne rangeringen din med andre spillere. For en konkurransemodus gjør dette ting litt mindre morsomt. Du kan rangere opp til de 3 beste divisjonene i Arena-modusen, men uten en ledertavle er det ikke noe å si om du er blant topp 5000 spillere eller topp 100 000 spillere.

Global eller regional ledertavle? Som er bedre

Vi synes det er greit at Fortnite-utviklere ikke har aktivert en global ledertavle i spillet ennå. Vi vil imidlertid veldig gjerne få en regional ledertavle i Arena-modus.

Regionale ledertavler gir så mye mening at de forteller deg hvor du står mot konkurrentene du konkurrerer mot. Det er ingen vits i å sammenligne deg med spillere fra en annen region med den globale ledertavlen fordi du aldri kommer til å spille mot dem.

Vi håper Fortnite bringer ledertavler til Arena-modus veldig snart, og at de også tar med seg en regional ledertavle.