Hvordan gjøre en etterbehandler i Apex Legends

Du kan drepe nedfyrte fiender med en etterbehandler i Apex Legends for å gi drap litt mer stil. Hver legende i spillet har unike finisher-stiler for å drepe utslåtte fiender med en perfekt utførelsesdialog.

For å gjøre en etterbehandler i Apex Legends, gå nær en nedlagt fiende og trykk på tasten du bruker for å plukke opp gjenstander i spillet. Standard på PC er E, mens det er X på Xbox One, og firkantet knapp på PS4.

Husk å ikke gjøre en finisher på en utslått fiende med mindre han er den siste i fiendens lag. Hvis du dreper en fiende med en finisher mens troppen hans er i live, kan du skammelig bli drept av fiendens troppen mens du prøver å drepe med stil. Men når hovedpersonen din er Mirage, er det mindre sannsynlig at du blir drept mens du gjør en finisher fordi Mirage gjør finishers med et lokkemiddel.

Når det er sagt, er det en glede og klassisk fornærmelse mot fienden når du dreper dem med en finisher. Gjør det så ofte du kan. Det er gøy.

Tips: Når du har en gullrustning utstyrt, vil kroppsskjoldet ditt automatisk lades til fullt når du utfører en finisher.

Lær mer om gullgjenstandene i Apex Legends