Hvordan snakke privat med noen på klubbhuset

Vær vert for et "lukket" rom på klubbhuset for å snakke privat med noen uten å bekymre deg for at noen andre blir med i samtalen.

Konseptet bak Clubhouse er å samhandle med mennesker fra hele verden, arrangere diskusjoner, dele ideer og lære av andre. Appen har fått enorm popularitet de siste par månedene. Ideen bak Clubhouse har blitt populær og mange andre lignende apper er i startfasen og forventes å komme i AppStore snart.

Mange brukere ønsker imidlertid å snakke med noen privat på Clubhouse uten at tilfeldige personer blir med i rommet. Appen har en funksjon for å starte et lukket rom hvor kun de du inviterer kan bli med. Et lukket rom lar deg samhandle med vennene dine eller ha diskusjoner i et privat rom.

Snakk privat med noen på klubbhuset

For å snakke privat med noen, trykk på "Start et rom"-ikonet i gangen, hovedinnmatingen til klubbhuset.

Velg "Lukket" fra alternativene du ser i boksen som dukker opp nederst. Deretter trykker du på "Velg personer" for å velge og invitere folk til å bli med i det private rommet.

Velg personene du vil invitere til rommet fra listen ved å trykke på avmerkingsboksen rett ved siden av navnet deres. Du kan også søke etter en ved å bruke søkealternativet øverst.

Etter at du har valgt brukerne du vil invitere til rommet, trykker du på "La oss gå" nederst for å starte rommet.

Du kan endre personverninnstillingene for rommet og åpne det når som helst ved å klikke på alternativet nederst. Selv om det ikke anbefales å åpne et rom hvis du har en privat samtale, kan du gå for det i tilfelle du vil at andre skal bli med etter en viss periode.

Et privat rom er ikke synlig i hovedfeeden, selv for de i nettverket ditt. Du bør imidlertid ikke hengi deg til samtaler som bryter klubbhusets retningslinjer.

Du kan nå starte et lukket rom med folk du ønsker å samhandle med og ha en egen privat plass på Clubhouse for å diskutere.