Hvordan gjøre noen til en taler i et rom på klubbhuset

Som moderator for et klubbhusrom kan du gjøre andre til foredragsholdere ved enten å godta deres forespørsel om å snakke eller ved å invitere dem til å snakke.

Clubhouse er en app der mennesker fra ulike samfunnslag kommer sammen, samhandler med hverandre og lærer av deres erfaringer. Flere rom er vert på Clubhouse, og du kan bli med i alle de offentlige rom som interesserer deg.

I slekt: Hvordan fungerer klubbhusrom

I et rom er mennesker kategorisert i tre seksjoner, høyttalere, etterfulgt av høyttalere og lyttere. Personene i foredragsholderens seksjon er de som samhandler mens andre lytter. Avsnittet med høyttalerne blir noen ganger referert til som "Stage". Personer i lytterseksjonen kan komme til scenen og være foredragsholdere etter rommoderatorens godkjenning.

Gjør noen til en taler i et klubbhusrom

Det er to måter for noen å være foredragsholder på Clubhouse, enten de rekker opp hånden og moderatoren godkjenner det, eller moderatoren inviterer dem til scenen. I de fleste tilfeller vil du se førstnevnte mer utbredt. Når små rom pågår eller lytteren er kjent for høyttaleren, kan de invitere dem til scenen.

Makten til å få noen på scenen eller flytte dem ned fra den ligger hos moderatoren. Vi vil diskutere begge deler i de kommende avsnittene.

Når noen rekker opp hånden

Hvis noen som hører på en samtale i rommet rekker opp hånden, vil moderator motta et varsel øverst om det samme. I tillegg vil moderator også se dette løftede håndsymbolet i hjørnet av personens profilbilde.

Når noen rekker opp hånden, klikker du på "Inviter som foredragsholder" på varselet øverst for å bringe personen til scenen.

Dette varselet varer i et par sekunder, og moderatorer kan gå glipp av det noen ganger. Klubbhuset har også denne delen hvor du kan se om noen har rekke opp hånden. For å sjekke hvem som har løftet opp hånden, trykk på «løftet hånd»-ikonet nederst på skjermen.

Du vil nå se listen over personer som har løftet opp hånden og ikke har fått lov i foredragsholderens seksjon. Trykk på "Mic"-ikonet til høyre for å godkjenne forespørselen deres.

Så snart du godtar forespørselen deres, endres posisjonen deres i rommet automatisk.

Inviter noen til å snakke

Som allerede diskutert, kan moderator noen ganger invitere folk til å være foredragsholdere. For å invitere noen, trykk lenge på profilen deres i rommet.

Velg nå "Inviter til å snakke" fra listen over alternativer som dukker opp nederst.

Den andre personen vil nå motta et varsel om at de er invitert til scenen. Varselet forblir der til du godtar eller avviser invitasjonen. Hvis du godtar det, kan du flyttes direkte til delen av høyttalere.

Nå som du har lest artikkelen, vil det være ganske enkelt for deg å moderere et rom og bringe folk fra lytterseksjonen til scenen.