Windows 10 versjon 1909, november 2019 Oppdateringsfeil og -problemer

Windows 10 versjon 1909, november 2019-oppdateringen er nå tilgjengelig for alle å laste ned og installere på sine PC-er. Den tilbys for øyeblikket kun til kompatible enheter fra Windows Update-innstillingene, men du kan også laste ned Windows 10 1909 ISO-filen for å installere november 2019-oppdateringen manuelt på systemet ditt og hoppe over kompatibilitetskontrollene fra Microsoft.

Kraftig installasjon av Windows 10 versjon 1909 på PC-en kan imidlertid føre til et ustabilt system. Microsofts kompatibilitetssjekker sørger for at den siste Windows 10-oppdateringen er kompatibel med komponentene som er installert på PC-en din. Hvis datamaskinens maskinvare har problemer som inkompatibel driver, vil ikke Microsoft tilby oppdateringen på systemet ditt før den inkompatible driveren er oppdatert.

Når det er sagt, er det ikke uvanlig å se feil og problemer i en Windows 10-oppdatering. Noen system viser feil når de prøver å installere oppdateringen, andre opplever problemer etter installasjon av oppdateringen. I denne artikkelen vil vi prøve å adressere både installasjonsfeil og etterinstallasjonsproblemer.

Installasjonsfeil i Windows 10 versjon 1909-oppdatering

Windows 10 versjon 1909 feil

Hvis du ikke kan installere Windows 10 versjon 1909-oppdateringen på grunn av en feil, kan det hende at tilbakestilling av Windows Update-komponentene løser problemet. Det fungerer i de fleste vanlige installasjonsfeilene med Windows 10-oppdateringer.

Vi har en detaljert veiledning for å fikse feil 0x80080008 i Windows 10 versjon 1909-oppdatering. Du kan følge den for å fikse de fleste vanlige feilene.

Hvis det ikke fungerer, kan du alltid laste ned Windows 10 versjon 1909 ISO-filen og installere den nyeste Windows 10-oppdateringen manuelt på PC-en din.

Problemer med Windows 10 versjon 1909-oppdatering

Hvis du har installert Windows 10 versjon 1909 manuelt på PC-en, kan du oppleve problemer med WiFi og Bluetooth-tilkobling på systemet ditt.

📡 Løs problemer med WiFi-tilkobling

Hvis du opplever problemer med WiFi-tilkobling på PC-en din, for eksempel periodiske eller tilfeldige tilkoblingsavbrudd, er det sannsynligvis et problem med driverinkompatibilitet med det trådløse kortet på systemet ditt.

Du bør se etter en oppdatering for det trådløse kortet som er installert på PC-en. Hvis du eier en bærbar datamaskin, besøk OEM-støttesiden for å laste ned den nyeste tilgjengelige WiFi-driveren. Hvis du er skrivebordsbruker, sjekk med hovedkortet eller leverandøren av trådløst kort for en oppdatert WiFi-driver.

Du kan også finne vår veiledning for å fikse WiFi-problemer på Windows 10 versjon 1909-oppdatering nyttig.

🥶 Løs problemer med Bluetooth-tilkobling

Microsoft har erkjent at Bluetooth-radioer laget av Realtek kanskje ikke fungerer som forventet etter installasjon av Windows 10 versjon 1909-oppdatering. Programvaregiganten jobber med Realtek for å gi ut nye drivere for alle berørte systemer.

Hvis systemet ditt er berørt av problemer med Bluetooth-tilkobling, kan du ta saken i dine hender og oppdater Realtek-driveren til versjon 1.5.1011.0 eller nyere på PC-en for å løse problemet. Sjekk OEM-støttesiden for oppdatert Realtek-driver for din PC.

Hvis du opplever andre problemer etter å ha installert Windows 10 versjon 1909, må du huske å legge det ut i kommentarfeltet nedenfor.