4 kule iOS 13-funksjoner Apple ikke annonserte på scenen

På WWDC viste Apple frem noen av de beste funksjonene til iOS 13 på scenen, som Dark Mode, QuickPath Keyboard, den nye Photos-appen og mange flere. Men det er så mye mer i iOS 13 som du sannsynligvis ikke vet.

Vi har laget en liste over 10 av de kuleste iOS 13-funksjonene som Apple ikke fortalte oss om på lanseringsarrangementet.

WiFi, Bluetooth-innstillinger nå tilgjengelig fra kontrollsenteret

På iOS 13 kan du nå 3D Touch (eller haptisk berøring) på WiFi og Bluetooth veksler i kontrollsenteret for raskt å vise og koble til WiFi- og Bluetooth-enheter. Og viktigst av alt, du kan nå hoppe til WiFi- og Bluetooth-innstillinger direkte fra kontrollsenteret.

Haptic Touch for alle iOS 13-enheter

Haptic Touch-funksjonen fra iPhone XR kommer til alle iOS 13-støttede enheter, til og med iPadene. I fjor introduserte Apple Haptic Touch i iPhone XR som lar brukere gjøre ting som ligner på det 3D Touch-støttede enheter gjør.

Nå med iOS 13 kan du trykke og holde på et appikon for å bruke raske handlinger enkelt.

iOS 13 Haptic Touch

Kul ny volumskyveknapp

Volumkontrollgrensesnittet i iOS 13 er en av de mest betydelige UI-forbedringene i iOS på lenge. Den nye Volum-glidebryteren er slank, hindrer ikke innholdet på skjermen, og har søte subtile animasjoner.

iOS 13 volumglidebryter

Ingen mobildatabegrensning på App Store-nedlastinger

Apple har hatt 150 MB datagrense for nedlasting av apper over mobildata. Nylig økte selskapet grensen til 200 MB, og med iOS 13 Beta er det ingen grense for størrelsen på apper eller spill du kan laste ned fra App Store.