Hvordan fungerer klubbhusrom

Klubbhuset handler om å samhandle, lære og dele ideer. For å samhandle med andre, må du opprette et rom eller bli med i et som allerede er i gang.

Det er ulike alternativer og ikoner i et rom som kan forvirre en ny bruker. I denne artikkelen ser vi ulike av disse og forklarer dem på enklest mulig språk. Vi vil diskutere alternativene slik de vises fra toppen.

Alle rom

Dette alternativet øverst tar deg tilbake til klubbhusets gang, hvor du kan se de andre rommene som pågår. Når du trykker på dette alternativet, forlater du ikke gruppen, men den er ganske enkelt minimert og kan nås fra bunnen.

Retningslinjer for fellesskapet

Dette er ikonet med dokumentsymbolet rett før profilbildet ditt. Når du trykker på den, åpnes siden for fellesskapsretningslinjer til klubbhuset. Dessuten kan du sjekke prinsippene, ulike roller til moderator, høyttaler og lytter, og andre lignende ting.

Profil

Trykk på profilbildet eller initialene dine øverst til høyre for å åpne profilen din. Du kan gjøre endringer i biografien din eller endre profilbildet mens du er i et rom.

I slekt: Slik endrer du profilbildet ditt på klubbhuset

Klubb- og romtittel

Rett over profilene til høyttalerne har du romtittelen og et klubbnavn, i tilfelle en er tilknyttet rommet. Det er imidlertid ikke nødvendig å legge til en vertsklubb, derfor kan det hende du ikke ser navnet på klubben i mange rom.

Ellipsis

Denne ellipsen er de tre prikkene rett ved siden av romtittelen. Når du trykker på den, finner du muligheten til å rapportere en nylig høyttaler og søke etter personer i rommet.

Søkealternativet er fordelaktig når et rom har et stort antall deltakere og alle ikke kan vises samtidig. Derfor, i stedet for å bla og lete etter dem, kan du ganske enkelt bruke søkefunksjonen.

Hvis du finner noen som bryter retningslinjene til Clubhouse, kan du velge alternativet "Rapporter en nylig foredragsholder".

Scene for høyttalere

Dette er den første gruppen mennesker som er synlig for alle i rommet, og de er foredragsholderne. Medlemmene i rommet lytter til dem mens de snakker. Du kan også se noen av dem med et grønt merke rett foran navnet, dette er moderatorene eller arrangørene av rommet. De har full kontroll over rommet og bringer folk til scenen.

Etterfulgt av talerne

Under scenen er det seksjonen "Followed by the Speakers" for de som blir fulgt av speakeren. Hvis du er en foredragsholder eller moderator, hjelper det deg å identifisere om noen av følgerne dine er i rommet. Hvis du er en lytter, kan det være lurt å følge personer som ligner høyttaleren, og dette er delen hvor du finner dem.

Andre i rommet

Dette er den siste delen med folk som ikke blir fulgt av høyttalerne og bare lytter til samspillet i rommet.

Går til en annen brukers profil

Du kan enkelt åpne andres profil ved å trykke på profilbildet deres i rommet. Dette vil åpne et lite vindu i den nedre halvdelen med deres grunnleggende profil. Hvis du vil se hele profilen deres, trykk på "Se hele profilen" nederst. Når du har åpnet hele profilen deres, vil du kunne se den fullstendige biografien deres, lenker til Twitter- og Instagram-profilen deres hvis de har lagt den til, hvem som har nominert dem til Clubhouse, og klubbene de er medlem av.

Rekke opp hånda

Når du er i lytterdelen, kan det være lurt å bli med foredragsholderne og dele tankene dine om emnet. Du kan ikke bare gå til scenen, men du må trykke på "Raise Hand"-ikonet nederst til høyre. Dette vil sende et varsel til moderatorene som har myndighet til å la deg stå på scenen.

Slå av og på mikrofonen

Dette alternativet er bare tilgjengelig for høyttalerne, ettersom mikrofonen din er dempet som standard hvis du er i lytterdelen. Trykk på mikrofonen nederst til høyre for å dempe og oppheve demping. Demp og opphev demping-alternativet og er plassert nøyaktig der alternativet "Raise Hand" var.

Ping noen inn i rommet

For å invitere noen til rommet, må du klikke på '+'-tegnet rett ved siden av 'løft opp hånden' eller 'mikrofon'-tegnet basert på om du er en lytter eller høyttaler.

Gå stille

Alternativet 'Leave Quietly' er der nederst på skjermen. Du kan stille ut av rommet uten at noen blir varslet når du trykker på det.

Nå som vi har diskutert alle alternativene du vil se i et rom, og hvordan rom fungerer, vil du være mye mer komfortabel neste gang du er i et.